top of page

VINTERBARN DANSER VERDEN RUNDT

Kom og se elevene ved Lillehammer Dansesenter DANSE VERDEN RUNDT!

 

De har forberedt seg godt gjennom et helt semester, og gleder seg stort til å vise frem forestillingen «Vinterbarn danser verden rundt». Små og store er med, helt fra de minste på 4 år oppover. Denne forestillingen er alltid en viktig inspirasjon for danserne og vi er takknemlig for alle som gjør den mulig.

 

Forestillingen tar deg med på en reise verden rundt i dansens tegn, hvor danserne vil vise alle skolens dansesjangere inspirert av forskjellige land, steder, kulturer og fantasier. Det blir hele 4 forestillinger på Maihaugen, slik at alle elevene skal få være med.

 

Ta med familien, venner og kjente på denne fine Lillehammer tradisjonen som vi også i år fører videre. Vi gleder oss til å se deg og dine der!

Plakat A3.jpg

GENERALPRØVER & FORESTILLINGER

Dere finner dato og tider for oppmøte i tabellen i PDF-filen.

Alle elevene MÅ ha på seg riktig kostyme/sko og hår til generalprøvene og forestillingene.

Det vil være en fotograf under alle generalprøvene og derfor ønsker vi at elevene møter opp ferdig sminket.

Alle grupper blir tildelt en garderobe eller skifteplass som kan brukes under generalprøvene og forestillingene. Oversikten henges opp ved artistinngangen (baksiden) på Maihaugen.

NB! Alle generalprøvene er lukket og det er ikke adgang til mer enn 1 foresatt til de yngste elevene (5 år), gruppevaktene og elevene.

Elevene kan sitte i salen og se på andre grupper etter sin egen generalprøve, men det må være stille i salen! Vi ber om at alle viser respekt for hverandre :)

Elever til og med 6.klasse:

  • Elevene «leveres» ferdig skiftet til gruppevakten i garderoben senest 15minutter før generalprøven og forestillingene.

  • Husk å følg barnet ditt på do før de går ned til scenen.

  • Foreldrene henter barnet sitt i garderobene etter generalprøven.

  • Elevene sitter på scenen under del 1 av forestillingen.

  • De yngste elevene blir hentet av foreldrene sine på scenen etter del 1 av forestillingen og sitter på fanget under del 2 av forestillingen.

BILLETTER

Billetter blir lagt ut for salg f.o.m. 1 november 2023 og bestilles på www.ticketmaster.no / tlf.22828197.

 

Vi anbefaler sterkt at alle kjøper billett på forhånd for å unngå kø og forsinkelser.

 

Pris (vi har ikke økt prisene fra i fjor):

Voksen: kr. 250,- / Barn: 2-12 år: kr. 150,- Prisene er uten billettavgift.

 

Billetter har nummererte plasser.

OBS: Ved kjøp av forestilling nr.2 og flere, gis det 20% rabatt på voksen billett. Send en e-post til: kirsi.marja.laiho@maihaugsalen.no og oppgi ordrenummer på første bestilling.

Du får tilsendt en rabattkode som du bruker på neste forestilling.

KOSTYMER

Det blir kostymeprøve i uke 47-48 i danseklassene med pedagogen.

Ta gjerne med flere alternativer og avtal med pedagogen. Kostymeoversikten finner dere i tabellen under. Noen kostymer lånes av Lillehammer Dansesenter og noen kostymer er basert på «basis» klær som vi håper elever har selv eller kan låne av noen.

Utlånte kostymer må̊ leveres tilbake til kostymeansvarlig etter siste forestilling. Tapte eller ødelagte kostymer må̊ erstattes.

KOSTYMEANSVARLIG

Alle gruppene som låner kostymer av danseskolen, har en kostymeansvarlig som samler inn kostymer etter siste forestilling for den aktuelle gruppen. Det er viktig at alle krysses av når kostyme er levert!

GRUPPEVAKTER

Alle gruppene med elever til og med 7. klasse har gruppevakter.

Generalprøven:

Gruppevaktene møter opp i gruppens garderobe 30min før generalprøven, deler ut kostymer og følger elevene ned til scenen 5 minutter før prøven starter og følger elevene tilbake til garderoben når de er ferdig og samler inn kostymene.

 

Gruppevaktene finner klasselistene, kostymelistene og en arbeidsbeskrivelse (som også blir sendt på e-post) i garderoben før generalprøven.

Forestilling:

Gruppevaktene møter opp i gruppens garderobe 30min før forestillingen, deler ut kostymer, følger elevene ned til scenen 10 minutter før forestillingen starter og holder gruppen samlet. Dobbeltsjekk at alle elevene har vært på do før dere går ned til scenen.

Gruppevakter vil kunne se gruppen sin danse fra salen på generalprøven, men under forestillingene må de stå på sidescenen frem til pausen. Etter pausen, når alle elevene har blitt hentet fra foreldrene, kan gruppevakten gå ut i salen og se resten av forestillingen.

Gruppevakt foreldre trenger ikke billett for forestillingen de er satt opp på.

Det er satt opp en reserve gruppevakt på småbarns grupper slik at dere kan bytte dersom det ikke passer.

Vennligst benytt dere av facebook gruppen dersom du ikke kan og gi oss beskjed i god tid på e-post ved evt. endringer. (mail@danz.no)

Ikke nøl med å spørre om det er noe dere lurer på.

Kontakt oss på mail@danz.no.

 

Vi gleder oss til en magisk dansehelg!

bottom of page