top of page

Velkommen til auditions!

Elsker du å danse og har lyst på flere utfordringer? Bli en del av dansekompaniet eller crews!
Du vil få inspirasjon, utfordringer, utvikle teknikken og de sceniske ferdighetene dine og
være en del av et fint fellesskap. 

Dansere i skyggen

Kompaniet - “Dance Project”

Kompaniet er et dansekompani som består av 6-12 dansere i alderen 14-19 år. Danserne har god bakgrunn i scenisk dans basert på klassisk ballett, jazzdans og moderne dans.
 
Kompaniet er brukt i ulike prosjekter, arrangementer, festivaler og i våre egne forestillinger. Eleven får også muligheten til å delta på workshops med eksterne
pedagoger/koreografer. 


Audition holdes lørdag 15. juni 2024 kl. 10:00-12:00 i studio 1.


Audition er for elever fra 9. klasse (skoleåret 24/25) og oppover. Under audition vil elevene lære seg koreografier hvor det vil være fokus på teknikk, musikalitet og individualitet.


Vi ønsker å skape et trygt miljø med masse danseglede og inspirasjon i løpet av audition! :D


Har du spørsmål? Ta kontakt med Marie via marie.nilsengbarben@gmail.com

Conveycrew OG MONACREW

Vil du fordype deg i hip hop og kommersielle stiler? I våre crew vil du få jobbe tett med våre dyktige hip hop-pedagoger og koreografer. Nytt fra høsten, er at ConveyCREW og MonaCREW er 2 ulike grupper.

Elevene kan delta på ett eller begge crews.


HVOR og NÅR: Mandag 10.juni kl 17-19 i Create-salen
NB: Audition vil bli filmet.


Vi søker dansere f.o.m. 9. klasse, med bakgrunn fra hiphop og urbane dansestiler. Våre rutinerte pedagoger Line og Renate leder auditionen. Vi har ønsker å skape en god og trygg atmosfære for alle deltakerne underveis, med fokus på danseglede og mestring.

 


ConveyCREW jobber med både koreografi og freestyle. De er med på alle forestillinger ved Dansesenteret, og gjør innimellom også andre forestillinger, shows og deltar på konkurranser.

MonaCREW jobber med danser og koreograf Mona Berntsen. Mona er mest kjent for å ha vunnet «So You Think You Can Dance – Scandinavia» 2008, og som danser for artister som Justin Bieber, Justin Timberlake, Madonna, Alicia Keys og Chris Brown.

 


Har du spørsmål? Ta kontakt med Mai Elin via kreodans@gmail.com

bottom of page