top of page
5 år barnedans-6.JPG
OM OSS

Lillehammer Dansesenter har utviklet seg mye siden starten i 1991. Skolen så dagens lys som "Lenes Ballettskole" i 1991 og ble stiftet og drevet av Lene Hafstad, tidligere danser og arbeidskollega av Louise Bothner-By. Louise Bothner-By overtok driften og drev senteret frem til årsskiftet 2022/2023. Skolen holdt til i Losje Fremgang og ca. 50 elever hadde sin ukentlige undervisning her. Louise kom til Lillehammer i 1992 og skolen skiftet navn til "Lillehammer Ballettskole".

 

Skolen flyttet til Maihaugen i 1993 og Louise tok over driften 100% i 1994.

I 2004 etablerte vi en avdeling på Gjøvik og skiftet av den grunn navn nok en gang i 2007, til "Lillehammer og Gjøvik Dansesenter". Etter å ha undervist under bakkenivå på Maihaugen i nær 17 år flyttet vi i 2010 inn i nye flotte og lyse lokaler i Folkets Hus der Randi og Kåre Berg i sin tid hadde sin danseundervisning for mange av våre elevers foreldre.

 

Etter 17 års drift i Gjøvik er nå avdeling overdratt til en ansatte og dermed en ny navnet skift til Lillehammer Dansesenter fra sommeren 2021. Til høsten skal skolen feire 30 års jubileum.

 

Senteret teller i dag over 600 elever i alderen 5 - 19 år og sysselsetter 8 pedagoger med høyere utdanning innen dansepedagogikk og idrettshøgskole.  Fokus på ekte danseglede er viktig for oss og alle barn og ungdom er velkommen hos oss.

ANSATTE
Ingrid Eide Johansen.jpg

Ingrid Eide Johansen

Jazzdans / Heels / Dance Project

Marie Barben.jpeg

Marie Barben

Klassisk ballett / Barnedans / Barnejazz / Dance Project

Renate.jpg

Renate Fredheim

Hiphop / Hiphopkids /CONVEYcrew

Line.jpg

Line Wallin

Hiphop / DANZkids / CONVEYcrew

AspirantCrew

Oda Fossan.jpg

Oda Fossan

Moderne dans

bottom of page