OM OSS

Lillehammer og Gjøvik Dansesenter har utviklet seg mye siden starten i 1991. Skolen så dagens lys som "Lenes Ballettskole" i 1991 og ble stiftet og drevet av Lene Hafstad, tidligere danser og arbeidskollega av Louise Bothner-By som i dag driver senteret. Skolen holdt til i Losje Fremgang og ca. 50 elever hadde sin ukentlige undervisning her. Louise kom til Lillehammer i 1992 og skolen skiftet navn til "Lillehammer Ballettskole".

 

Skolen flyttet til Maihaugen i 1993 og Louise tok over driften 100% i 1994.

I 2004 etablerte vi en avdeling på Gjøvik og skiftet av den grunn navn nok en gang i 2007, til "Lillehammer og Gjøvik Dansesenter". Etter å ha undervist under bakkenivå på Maihaugen i nær 17 år flyttet vi i 2010 inn i nye flotte og lyse lokaler i Folkets Hus der Randi og Kåre Berg i sin tid hadde sin danseundervisning for mange av våre elevers foreldre.

 

På Gjøvik holder vi til i den flotte nyoppusset dansesalen i Tranberghallen. Vi driver vår virksomhet på Lillehammer og på Gjøvik, men favner en større region fra Ringsaker i sør, til Ringebu i Nord, til Hov og Dokka i vest.

 

Senteret teller i dag over 800 elever i alderen 5 - 19 år og sysselsetter 8 pedagoger med høyere utdanning innen dansepedagogikk og idrettshøgskole. Senteret er medlem av NoDa, interesseorganisasjonen for norske dansere og pedagoger. Oppland Fylkeskommune, Regionrådet for Lillehammer, Gausdal og Øyer og Lillehammer Kommune ga senteret midler til å drive med videreutvikling i 3 år (2010-2013). 

ANSATTE

IMG_20190626_132106.jpg

Tena Feric Dokmanovic

Klassisk ballett

Tormod Midtbø

Modernedans + Dance Project

Mai Elin Løkken

Barnejazz + Modernedans

Tormod.jpg

Renate Fredheim

Hiphop + Hiphopkids

Ingrid Eide Johansen

Jazzballett og barnedans/jazz

Miko svart hvit.jpg

Miko Alem

Hiphop + DANZcrew

Louise Bothner-By

Daglig leder + klassisk ballett

Jonas Storheim

Hiphop + DANZcrew 

Emma Damskau

House, Vogue og Dance Project

Line.jpg

Linn Camilla Fjellang Hansen

Barnejazz, jazzmix +Jazzballett

Randi Ellingsberg

Yoga + Pilates

Line Wallin

Hiphop + DANZkids

Margarita Garcia

Gjeste koreograf

Samarbeidspartnere
Sosiale medier
  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Snapchat Social Ikon
Ta kontakt

© 2018 by Lillehammer og Gjøvik Dansesenter